Siirry sisältöön

Ohjaamojen sisustusmatot

Hydnum valmistaa ajoneuvojen ohjaamoihin asiakastarpeiden ja -toiveiden mukaan räätälöityjä sisustusmattoja. Hajuttomat ja päästöttömät polyuretaanimatot tekevät ohjaamosta miellyttävän työympäristön eristämällä lämpöä ja ääntä.
Mittatilaustyönä tehdyt matot on helppo puhdistaa, ja ne kestävät kulutusta erittäin hyvin. Luistamaton pinta halutulla kuvioinnilla ja värillä viimeistelee ohjaamon käyttömukavuuden ja ilmeen.

Lattiapintojen suojamatot

Hydnum tarjoaa erittäin kestäviä suojamattoja kohteisiin, jotka joutuvat kovalle kulutukselle. Polyuretaanimatoilla voi suojata esimerkiksi kuntosalien lattiat ja jäähallien pukuhuoneet sekä vaihto- ja jäähyaitiot. M1-päästöluokituksen saaneet, hajuttomat ja kulutusta kestävät materiaalit varmistavat tuotteiden parhaan käytettävyyden.

Helposti siirreltävissä ja muunneltavissa moduulimatoissa on tiivis ja kätevä ponttiliitos, joka mahdollistaa yhtenäiset kokonaisuudet. Maton paksuus vaihtelee käyttökohteen mukaan. Jo muutaman millimetrin paksuisella matolla saadaan erittäin hyvä suoja esimerkiksi kuntosalin irtopainoalueelle, ja paksumpi matto kestää raskaiden painojen ja terävien luistinterien toistuvan kulutuksen.

Hydnum räätälöi matot aina asiakastarpeen ja -ilmeen mukaan. Matot voi teettää halutussa värissä omalla logopainatuksella tai muulla pintakuvioinnilla.

Ohjaamojen sisustus- ja ulkoverhoiluosat

Hydnum valmistaa PUR/RIM-teknologialla ohjaamoihin myös muita sisustusosia kuten esimerkiksi ohjainpaneeleita, kojelautoja, luukkujen kansia, lokerikkojen pohjamattoja, kojeistojen suojia sekä ulkoverhoiluosia. PUR/RIM-teknologia mahdollistaa eri materiaalien yhdistämisen toisiinsa, jolloin esimerkiksi PUR-materiaalin sisään jäävillä teräsosilla saadaan tuotteisiin jäykkyyttä sekä lujuutta ja osien kiinnittäminen ohjaamon rakenteisiin mm. ruuviliitoksin on mahdollista.

Tuotanto

Hydnumilla on käytössä 5500m2 tuotantotilat varustettuna viimeisimmällä käytettävissä olevalla tuotantotekniikalla. Polyuretaanituotanto toimii 24h/vrk viitenä päivänä viikossa.

PUR-tuotteet valmistetaan ruiskuttamalla suljettuihin muotteihin nestemäinen raaka-aineseos, joka reagoi muotissa kopioiden muotin muodon ja kuvion. Akustiset sisustusmatot toimitetaan pääosin taustavaahdotettuina. Viimeisenä työvaiheena on tuotteiden vesileikkaus sekä lopputarkastus. Jatkuva parantaminen on tuloksellisen toiminnan edellytys.

Tuotantoprosessissa ovat käytettävissä:

  • Suunnitteluohjelmisto CATIA V5
  • Muottien täyttymisen virtaussimulointiohjelmisto SolidWorks Plastics
  • Tuotannonohjausohjelmisto SW/PES
  • On-line tuotannon seuranta
  • RIM (Reaction Injection Moulding) -koneikot PUR tuotteille
  • 8 RIM puristinta
  • 2 vaahdotusrobottia
  • 4 vesileikkausrobottia